VELEBNO ZDANJE S BAZENOM

POLICIJA SE OGLASILA O PROVALAMA U KUĆU MINISTRA KUJUNDŽIĆA 'U 2014. godini evidentirane su dvije provale u kuću u Ivanbegovini'

 Andrea Topić/Slobodna Dalmacija

Pocijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj poslali smo upit nakon što je ministar Milan Kujundžić na konferenciji za novinare izjavio da mu je u kuću u Ivanbegovini dva ili tri puta provaljeno.

- U 2014. godini evidentirane su dvije provale u kuću u Ivanbegovini, počinjene u noći 22 na 23. svibnja 2014. i 31. svibnja 2014., a iz kuće nije otuđeno ništa. Materijalna šteta nastala prilikom prve provale iznosila je 2000 kuna, a prilikom druge provale 1000 kuna. Počinitelj u oba slučaja još nije pronađen - stoji u odgovoru.

Na naše pitanje je li i u četvrtak zaprimljena kakva dojava o provali ili pokušaju provale u kuću ministra Kujundžića policija je odgovorila da nije zaprimila nikakvu takvu dojavu.

Podsjetimo, novinarka Slobodne Dalmacije napadnuta je ispred kuće ministra u Ivanbegovini, a u prvoj reakciji na napad Milan Kujundžić pokušao je opravdati ponašanje njegovih radnika rekavši da su možda mislili da je provalnik jer je u njegovu kuću u Ivanbegovini dosad provaljivano tri puta, što je policija istraživala, ustvrdio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:02