OKOLNOSTI SE ISPITUJU

POŽAR U PODRUMSKOM STANU U ULICI GRADA VUKOVARA U ZAGREBU Vatrogasci izvukli dvije osobe, jednu teže, drugu lakše ozlijeđenu

Zagreb, 170719.
Ulica Stjepana Ladise 3.
Eksplozija na trecem katu stambene zgrade uzrokovala je pozar. Tri osobe su spasene, a jednoj je pruzena medicinska pomoc.
Foto: Davor Pongracic / CROPIX
Davor Pongračić / CROPIX

Ilustracija

U stravičnoj vatrenoj stihiji koja je u srijedu oko 17:30 izbila u stanu u zgradi u Ulici grada Vukovara u Zagrebu jedna je osoba teško ozlijeđena, dok se druga nagutala dima.

Kako doznajemo, dramatičan poziv u pomoć da se dimi iz podruma zgrade kućnog broja 259, točnije iz jednog stana, pristigao je oko 17:35.

Zagrebački vatrogasci odmah su se odazvali u pomoć te su iz podrumskog stana izvukli dvije osobe. Prema neslužbenim informacijama, ženska osoba je zadobila teške ozljede u vidu opekotina, dok se muškarac nagutao dima. Kolima Hitne pomoći žena je prevezena u bolnicu na sanaciju ozljeda, a požar je vrlo brzo stavljen pod kontrolu i ugašen.

U tijeku je sanacija požarišta nakon čega će policija započeti s očevidom kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do tragedije.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo