POMOĆ GRAĐANA

PREPOZNAJETE LI MUŠKARCA S FOTOGRAFIJE? Policija traži razbojnika koji je napao trgovkinju i opljačkao dućan u samom centru Zagreba

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 05.11.2019. u 14:00

MUP

Zagrebačka policija traži pomoć građana u potrazi za pljačkašem koji je fizički napao trgovkinju i i ukrao odjeću iz dućana u Gundulićevoj 15. ožujka 2019. godine.

U petak, 15. ožujka 2019. godine oko 12 sati u Gundulićevoj ulici u Zagrebu, u trgovini, nepoznati je počinitelj uz upotrebu fizičke snage nad zaposlenicom počinio kazneno djelo „Razbojnička krađa“ te otuđio odjeću u vrijednosti nekoliko tisuća kuna, izvijestila je policija te objavila fotografiju muškarca za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Nepoznati je muškarac starosti oko 30 godina, visine oko 175 cm, srednje tjelesne građe, crne kose, a koji je tada bio obučen u crni prsluk, a kasnije u crvenu jaknu, tamne traperice i crne tenisice. Na glavi je imao veće crno-crvene slušalice te je nosio dvije veće platnene vreće.

Ukoliko imate korisne informacije o osobi s fotografije, o tome obavijestite najbližu policijsku postaju ili se javite na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese [email protected] Sve korisne informacije građani mogu dojaviti i anonimno.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo