NESREĆA UZROKOVALA GUŽVE

PROMETNA NESREĆA I POŽAR NA KOĆARICI KOD DUBROVNIKA Automobil naletio na dijete (12), težina ozljeda još se ne zna; ozlijeđenih u požaru nije bilo

 
Gašenje požara na kočarici Palamida

Osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka naletjelo je na dijete (12) na predjelu Mišići u Župi dubrovačkoj oko 7.40 sati ujutro. Dijete je prevezeno u bolnicu, a još se ne zna težina ozljeda. Tijekom očevida nastala je kilometarska kolona kroz Župu dubrovačku.

Mjesto gdje se dogodila nesreća i inače je rizično u prometu jer se nalazi blizu autobusnog stajališta, a nije prikladno obilježeno prometnom signaizacijom.

Mišići u Župi dubrovačkoj gdje je automobil naletio na dijete (12)

Ugašen je požar na koćarici Palamida, koji je bukno jutros oko 9 sati, a u pomoć su odmah pristigle posade ostalih plovila koja su se nalazila u blizini, u akvatoriju između Sustjepana i Mirinova.

Nakon dolaska pripadnika JVP Dubrovački vatrogasci i gašenja požara koćarica je privezana uz kraj. Na svu sreću nije bilo ozlijeđenih ni među članovima posade ni među gasiteljima, a prema neslužbenim informacijama nije došlo ni do onečišćenja mora.

Gašenje požara na kočarici Palamida

Gašenje požara na kočarici Palamida

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 22:25