ISTRAŽIVANJE SE NASTAVLJA

RAZRIJEŠEN SLUČAJ KRAĐE U SLAVONSKOM BRODU Trojica nasrnula na mlađeg muškarca i otela mu bicikl, policija ih je brzo sve našla i privela

Slavonski Brod, 281211.
Na provedenom natjecaju za odrzavanje cesta grada Slavonskog Broda za sljedece 4 godine javila su se dva ponudjaca, Cestar (Strabag) i Ceste. Cestar je pobjedio iako je cijena bila visa za 3 milijuna kuna od Cesta koje nisu dobile natjecaj zbog kako im je receno nepotpune dokumentacije. Ogorceni vlasnik i direktor Uprave Cesta Tomislav Opacak s radnicima i oko 30 kamiona pod rotacijama prosvjeduje ispred gradskog poglavarstva i ispred kuce gradonacelnika Mirka Duspare.
Na slici policija.
Foto: Danijel Soldo / CROPIX
Danijel Soldo / CROPIX

ilustracija

Slavonskobrodska policija u kratkom je vremenu razriješila razbojstvo u slavonskobrodskoj Splavarskoj ulici o kojem je dobila obavijest u 16.18 sati.

U toj su ulici našli 29-godišnjeg muškarca s vidljivim ozljedama lica, na kojeg su prethodno nasrnule tri osobe i oduzele mu bicikl. Policija je brzo uhitila dvojicu osumnjičenih 18-godišnjaka u Vrazovoj ulici, a bicikl su pronašli u drugom dijelu grada, a vrlo brzo uhićen je i treći osumnjičeni 18-godišnjak.

Ozlijeđenom je pomoć pružena u slavonskobrodskoj bolnici, a policija nastavlja kriminalističko istraživanje, izvijestila je večeras PU brodsko-posavska.

Tagovi

Izdvajamo