UŽARENA SITUACIJA NA PAGU

'REKAO SAM TI DA NAM NATOČIŠ JOŠ!': OBRAČUN O KOJEM BRUJI HRVATSKA Nezadovoljni gosti pretukli konobara i vlasnika kafića jer im više nisu dali piti

 Nikša Stipaničev / CROPIX

Na Pagu je u ponedjeljak bilo užareno, pa su letjele i šake.

Prvo narušavanje javnog reda i mira na ovom otoku policija je evidentirala u Povljani oko 18 sati.

- Dvojica muškaraca iz unutrašnjosti, 29-godišnjak i 33-godišnjak, oba pod utjecajem alkohola, napali su na terasi kafića konobara, a potom i vlasnika jer im više nisu dali piti, rekao je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan.

Događaj je još u obradi, a moguće je da će, osim narušavanja javnog reda i mira, završiti s još nekoliko prijava, piše Zadarski list.

Navodno su dvojica nasilnih mladića građani Virovitice, a o sceni koju su pred brojnim turistima priredili na terasi kafića u blizini plaže bruji cijela Hrvatska.

Na Pagu je u ponedjeljak zabilježeno još jedno narušavanje javnog reda i mira, i to oko 1 sat u samom gradu Pagu. Dvojica muškaraca, 29-godišnjak i 32-godišnjak, fizički su napali i izudarali trećega (27) s kojim su bili u sukobu od ranije. Oni su također bili pijani, a 27-godišnjak je u sukobu zaradio lakše tjelesne ozljede. I ovaj je događaj još u obradi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:23