VELIKI USPJEH POLICIJE

REKORDNI ULOV U IMOTSKOM: DROGU PRONAŠLI ISPOD LUBENICA Zaplijenili gotovo pola tone marihuane vrijedne milijun eura: 'Vozač nam je odmah bio sumnjiv'

 
 Ante Cizmic / CROPIX

Na graničnom prijelazu Vinjani Donji djelatnici Policijske postaje Imotski i djelatnici Carine zaplijenili su 423 kilograma marihuane koja je bila namijenjena talijanskom tržištu, piše Slobodna Dalmacija.

Pošto je kilogram marihuane na crnom tržištu od dvije do tri tisuće eura, nije teško izračunati da je zaplijenjena trava vrijedna milijun eura. Uhićen je 54-godišnji državljanin Crne Gore koji je u kamionu prevozio lubenice, a ispod njih su bili naslagani paketi sa marihuanom. Ponašanje vozača se odmah učinilo sumnjivim djelatnicima policije pa su prišli detaljnom pretresu kamiona.

Droga je krenula iz Crne Gore i bila je namijenjena talijanskom tržištu, a na tiskovnoj konferenciji koja se održava danas u 10.30 u prostorijama PU splitsko-dalmatinske će se doznati iz kojeg grada u Crnoj Gorij je trava krenula, odakle je prethodno nabavljena i gdje je proizvedena kao i je li pao samo jedan izvršitelj.

Ovo je veliki uspjeh djelatnika PU splitsko-dalmatinske, a posebno PP Imotski i Carine jer ovakvi rekordni ulovi se dogode jednom u dva desetljeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:18