DUGOVANJA

Sabljo silom pokušao naplatiti 3500 eura?

 Željko Petrušić / CROPIX

Tomislav Sabljo (36) s Knežije, kojeg je policija u protekle dvije godine dvaput uhitila, najprije zbog krađe automobila, a zatim zbog preprodaje poluautomatske puške, sada je ponovno uhićen i prijavljen zbog pokušaja protupravne naplate 3500 eura.

Prema neslužbenim informacijama, sve se dogodilo u ponedjeljak na jednoj od zagrebačkih ulica, gdje su se Sabljo i dvojica njegovih poznanika, u dobi od 34 i 25 godina, susrela s njegovim 25-godišnjim dužnikom, koji je bio u automobilu. Sabljo i poznanici, kako je 25-godišnjak prijavio policiji, tada su mu zaprijetili da mora vratiti 3500 eura koje mu je posudio, a 25-godišnjak s kojim je Sabljo bio u društvu je u znak prijetnje nogom odvalio retrovizor s automobila oštećenika. Međutim, “dužnik” je ubrzo sve prijavio policiji, koja je Sablju i dvojac uhitila.

U listopadu 2016. policija je Sablju uhitila s Đorđem Vuletićem te ih osumnjičila za krađu automobila vrijednog 3000 kuna, no ubrzo se pokazalo da su optužbe prazna puška te je istraga protiv Sablje i Vuletića obustavljena zbog nedostatka dokaza. Prošle godine Sablju su, pak, uhitili zbog pokušaja preprodaje jedne poluautomatske puške, no optužnicu koju je tužiteljstvo protiv njega podiglo sud je, kako doznajemo, vratio na doradu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:13