JESTE LI GA VIDJELI?

ŠIBENSKA POLICIJA TRAŽI RAZBOJNIKA KOJI BI MOGAO BITI NAORUŽAN Okrao je zaposlenicu jedne lokalne tvrtke, pokušao je orobiti i benzinsku crpku

 
Ilustracija; u krugu: osumnjičeni razbojnik
 Božidar Vukičević / HANZA MEDIA, PU ŠIBENSKO-KNINSKA

U posljednju dva dana u Šibeniku, izvijestili su iz policije, počinjena su kaznena djela razbojništva, a za koja se sumnjiči muškarac s fotografije, koju je policija dostavila.

Iz policije pozivaju građane da ukoliko imaju saznanja o osobi s fotografije, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju pozvim na 192 ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

POLICIJSKA UPRAVA ŠIBENSKO-KNINSKA

Muškarca s fotografije, naime, policija sumnjiči da je u srijedu u večernjim satima ukrao novac zaposlenici (31) jedne šibenske mjesne tvrtke. Kako je priopćila policija, novac je ukrao uz ozbiljnu prijetnju, a kako neslužbeno doznajemo kod sebe je imao nož.

Istom čovjeku razbojništvo nije uspjelo u četvrtak navečer, točnije oko 22,55 sati, kada je u Šibeniku uz ozbiljnu prijetnju 48-godišnjem zaposleniku zagrebačke tvrtke, pokušao otuđiti novac.

Doznajemo da je razbojnik također imao nož, a zlodjelo je pokušao na Ininoj benzinskoj crpki u Šibeniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:40