TRAGEDIJA

ŠOK U SPLITU: MLADIĆ SE USRED NOĆI PENJAO PO ZGRADI PA POGINUO Htio se popeti s drugog na treći kat, a onda je pao s 10 metara visine i na mjestu umro

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 15.01.2019. u 18:25

Osijek, 050409.
U razmaku od pola sata iza ponoci zapaljena su dva automobila i najmanje dva kontejnera u ulicama Matije Reljkovica,Otokara Kersovanija i Dobrise Cesarica u uzem centru grada,udaljenima nekoliko stotina metara. Prema rijecima jedne od stanarki iz ulice O.Kersovanija tim je putem prosla skupina od 30-tak huligana koji su glasno pjevali, rusili te palili sve pred sobom,navodno je rijec o navijacima,no tijekom noci policija nije nista sluzbeno potvrdila. Brojne ekipe vatrogasaca i interventne policije izasle su odmah na teren.Policija je u obliznjem parku kralja Drzislava locirala skupinu pijanih mladica od kojih su neki pobjegli u pravcu Tvrdje,centru nocnog zivota Osijeka.Jos uvijek nije poznato jesu li neredi povezani s danasnjom utakmicom izmedju Osijeka i Hajduka. (na slici policijska blokada)
Foto: Igor Sambolec / CROPIX
Igor Sambolec / Ilustracija / CROPIX

 

Mlađi muškarac poginuo je u noći s ponedjeljka na utorak u Splitu kad je, penjući se s drugog na treći kat stambene zgrade, pao s deset metara visine, potvrđeno je iz splitske policije.

Mladić se zbog neutvrđenih razloga penjao po stambenoj zgradi u Istarskoj ulici u središtu Splita.

U jednom je trenutku najvjerojatnije izgubio ravnotežu i pao s deset metara visine.

Iako su djelatnici Hitne medicinske pomoći stigli brzo i pokušali ga reanimirati, mogli su samo utvrditi da je mrtav.

Policija slučaj ne vodi kao kazneno djelo.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo