STRAŠNA DRAMA

STRAVA NA AUTOCESTI KOD VARAŽDINA Prvo se zabila u ogradu, onda u zid u tunelu, pa se bacila pod cisternu - zašto se ova žena triput pokušala ubiti?

 Podravski list / Ilustracija

Tko zna koji su teški jadi natjerali nesretnu ženu (56) da se triput - i to svaki put neuspješno - pokuša ubiti vozeći svoj Renault Clio na autocesti kod Varaždina. Vozačica je na koncu s teškim ozljedama hitno prebačena u varaždinsku Opću bolnicu i liječnici se, prema posljednjim informacijama, i dalje bore za njezin život.

Kako nam je priopćila policija, pregledom svih nadzornih kamera s te dionice autoceste ustanovljeno je da se žena Cliom najprije namjerno zaletjela u metalnu zaštitnu ogradu ceste. Kako se, osim materijalne štete na vozilu, nije dogodilo baš ništa, nastavila je voziti prema Zagrebu i tunelu Hrastovec kod Varaždinskih Toplica.

Tamo se namjerno zaletjela u lijevi zid tunela te se automobilom odbila u desni zid i na koncu zaustavila na desnoj strani. Prednji kotači su u tom suludom karambolu bili potpuno uništeni, pa je Renault bio onesposobljen za daljnju vožnju. I tad slijedi završni čin te strašne drame koji nam je ispričao čovjek koji je vlastitim očima svjedočio neviđenom hororu na autocesti.

- Vidio sam vatrogasce koji su se zaustavili iza Renaulta i ženu kako stoji pokraj njega. Nešto su razgovarali, činilo se da se dogovaraju kako maknuti auto da ne smeta u prometu. Ta je žena meni djelovala vrlo prisebno. Stajala je kraj razbijenog auta i onda se približila središnjoj crti ceste koja razdvaja dvije trake. Bio sam uvjeren da želi prijeći na drugu stranu. Gledala je automobile koji ulaze u tunel. Koliko se sjećam, stojeći na toj crti propustila je jedno tri-četiri manja vozila. I onda - šok! Jednostavno se bacila pod cisternu koja je u tom času naišla. Bilo je strašno, vatrogasci su se u nevjerici ulovili za glavu, ispričao nam je očevidac prometne nesreće i sam potresen onim što je vidio.

Strašna nesreća dogodila se prošle subote ujutro u tunelu Hrastovec na autocesti Varaždin - Zagreb, blizu čvora Varaždinske Toplice. Zbog nesreće i policijskog očevida tunel Hrastovec u smjeru Zagreba bio je oko tri sata zatvoren za sav promet. Iz varaždinske Opće bolnice jučer nam je potvrđeno kako je nesretna žena zadobila teške ozljede glave i brojne prijelome te je životno ugrožena. No, i dalje je, srećom, živa.

- Njezino zdravstveno stanje zasad je nepromijenjeno. I dalje se poduzimaju mjere intenzivnog liječenja - odgovorili su nam u Općoj bolnici.

Što god nesretnu ženu natjeralo na taj strašan čin, sad je najvažnije da joj liječnici uspiju spasiti život...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:20