NEDA UKRADEN

Mnogi je smatraju fatalnom damom, ovo su njezine ljubavi: estradni moćnik, drugi je lomio sve, a treći umro sam u konobi

Neda Ukraden 

 Cropix

Iako mnogi misle da sve znaju o Nedi Ukraden, pjevačici koja je tijekom svoje duge pjevačke karijere stekla horde obožavatelja, ipak su neke stvari iz njezinog privatnog života manje poznate. Neda je supruga Milana Bilbiju upoznala u mladosti, a vjenčali su se nakon 10 godina veze. U braku su proveli tri godine, dobili kćer Jelenu, a onda se i razveli. Zanimljivo je da su do kraja njegovog života ostali u jako dobrom odnosu. Neda je o svom odnosu jednom pričala za ‘Hit Informer‘

image

Neda Ukraden

Nikša Stipaničev/Cropix

- Sve moje ljubavne veze su počinjale idilično, ali loše su se završavale. Uvijek je nedostajalo strpljenje ili povjerenje. Iako ima ljubavi, uvijek nešto fali... Pokojnog supruga Milana Bilbiju upoznala sam na snimanju emisije ‘Na ti‘ koju je on režirao. Imala sam 19 godina i bila student Filozofskog fakulteta u Sarajevu, a naš susret u redakciji TV Sarajevo bio je sudbinski i ljubav na prvi pogled. Naša veza trajala je deset godina i završila se brakom koji se raspao poslije tri godine. Milan je u početku podržavao moje pjevanje, ali kasnije se nije mogao nositi s mojim uspjehom i bio je veoma ljubomoran. Srećom, dobili smo kćer Jelenu koju smo razmazili. Milan se poslije razvoda ponovno oženio, ali je poslije teže bolesti 2013. godine umro u svojoj konobi u Lepetanima", rekla je Neda.

Nakon razvoda njezin ljubavni život obilježila je veza s liječnikom Momom Jakovljevićem, ali i romansa s Amerikancem koji ju je želio odvesti pred oltar.

"U Beogradu sam se zaljubila, a s Momom Jakovljevićem to je bilo obostrano. Bili smo gotovo vršnjaci s propalim brakovima iza sebe. Bio je uspješan liječnik. Odustala sam od pjevanja, ali nisam se mogla osloniti samo na njegovu plaću, pa smo raskinuli, ali 30 godina kasnije pomogao je Jeleni da iznese treću trudnoću i rodio je zdravog dječaka. Zatim sam imala momka po imenu George, iz Amerike... Prekinula sam s njim zbog prevelike ljubomore. Počeo je praviti nered u hotelskoj sobi i bacila sam sve. Čula sam da je umro od srca prije nekoliko godina na Floridi”, pisao je Mondo.

Tijekom 80-ih godina prošlog stoljeća, Neda je bila u vezi sa Sašom Popovićem koji je tada žario i palio diljem Jugoslavije kao član ‘Slatkog greha‘ koji je u stopu pratio Lepu Brenu.

Neda i Saša u vezi su bili nakon njenog razvoda, dugo se šuškalo da je pjevačica nosila i njegovo dijete da bi nakon toga Popović započeo vezu s pjevačicom Zlatom Petrović, prije nego što se konačno skrasio pored supruge Suzane Jovanović.

image

Neda Ukraden

Nikša Stipaničev/Cropix
image
Ivo Ravlic/Cropix/Slobodna Dalmacija

Pjevačica se tad prisjetila sretnog djetinjstva koje je provela u Dalmaciji, u rodnom Imotskom, a koje je nažalost završilo kada se s obitelji preselila u Višegrad.

"Odlazak iz Imotskog za mene je bio najtužniji i najbolniji dio djetinjstva, jer sam taj grad užasno voljela. Tu bol osjećam i dan danas, kao živu ranu koja nikad nije zacijelila. Bio je to rastanak ne samo s dragim i bliskim ljudima, prije svega bakama i djedovima, ali i svih mojih vršnjaka s kojima sam provela te prve godine života”, bila je emotivna Neda.

image

Neda Ukraden

Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix
image

Neda Ukraden

Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. srpanj 2024 14:03