VIŠE OZLIJEĐENIH

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U KNINU Pijana 24-godišnjakinja autom izletjela s ceste i udarila u stablo, mladić se u teškom stanju bori za život

 
 Feral News

U Kninu se u nedjelju ujutro oko 1.25 dogodila teška prometna nesreća. U ulici 4. gardijske brigade, 24- godišnjakinja je upravlja osobnim automobilom, pod utjecajem alkohola, te je izgubila nadzor nad vozilom i izletjela s ceste i udarila u stablo. Vozač i suvozač su van životne opasnosti dok je treći putnik dovezen u bolnicu bez znakova života ali je uspješno reanimiran, javlja portal Feral News.

U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 01.25 u ulici 4. gardijske brigade 24-godišnjakinja, koja je upravljala vozilom, teže ozlijeđena ali van životne opasnosti, 23-godišnju suvozač je lakše ozlijeđen dok je 28-godišnji putnik pretrpio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Feral News

Kako se doznaje od glasnogovornice Policijske uprave šibensko-kninske, Marice Kosor, osobni automobil zagrebačkih registracijskih oznaka jutros je oko 1.25 radi neprilagođenih brzina izletio i udario u stablo. Vozilom je upravljala 24-godišnjakinja koja je bila pod utjecajem alkohola te će protiv nje biti podnijeta kaznena prijava.

Najgore je prošao 28-godišnji putnik, potvrdila je ravnateljica opće i veteranske bolnice „Hrvatski Ponos“ Knin, dr. Bitunjac. Dovezen je bez znakova života ali je uspješno reanimiran. Dežurni anesteziolog, dr. Smoje, zaprimio je unesrećenog te ga je uspješno reanimirao i donekle stabilizirao. Oko 13 sati je prebačen u KBC Split. Pretrpio je teške tjelesne ozljede opasne po život, poglavito ozlijede glave.

Feral News

Kako neslužbeno doznaje Feral News, 28-godišnjak nije bio vezan te je od siline udarca ispao iz vozila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:19