U TEŠKOM JE STANJU

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U ŽUPANJSKOJ POSAVINI Pijani vozač automobilom udario djevojku na biciklu (19), liječnici se bore za njezin život

Policija / Ilustracija
 Danijel Bartolić / CROPIX

Djevojka iz Štitara u dobi od 19 godina zadobila je teške tjelesne ozljede opasne po život nakon što je na nju u srijedu navečer automobilom VW Golf naletio 47-godišnji vozač koji je bio pod utjecajem alkohola.

Neslužbeno doznajemo da je vozaču izmjero 0,7 promila alkohola. Nesreća se dogodila oko 20 sati na cesti Županja - Štitar nakon izlaska iz naselja „Šlajs“, a vozač je uslijed neprilagođene brzine kretanja udario 19-godišnjakinju koja se biciklom kretala istom prometnom trakom.

Od posljedica udara pala je s bicikla i zadobila ozljede opasne po život zbog čega je hospitalizirana u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci.

- Pacijentica se nalazi na Odjelu za intenzivno liječenje u teškom stanju i s ugroženim vitalnim funkcijama. Nakon što smo napravili kontrolini CT mozga odlučeno je da pacijentica na daljnje liječenje bude premještena u KBC Osijek - rekao nam je dr. Krunoslav Šporčić, ravnatelj vinkovačke bolnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:05