NESREĆA

TRAGEDIJA U ISTRI Motor Citroena se ugasio, vozač je izgubio nadzor i sletio niz padinu: Na mjestu je poginuo, dvije žene su ozlijeđene

    AUTOR:
    • Hina,
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.10.2017. u 18:44

Secerana, 120817.
Danas oko 16:01 sati u Policijskoj postaji Beli Manastir zaprimljena je dojava o obiteljskom nasilju u mjestu Secerana. Dolaskom na mjesto dogadjaja pocinitelj je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oruzja prema policijskim sluzbenicima te prijetio da ce aktivirati rucnu bombu. Tom prilikom nitko nije ozlijedjen, a nakon cega se sam zatvorio u stan. Clanovi obitelji koji stanuju na istoj adresi nalaze se na sigurnom, a na mjesto dogadjaja upucena je Specijalna jedinica policije Osijek i pregovaranje je u tijeku. Policija je blokirala ulaz u naselje. Na fotografiji: Policija na ulazu u mjesto Secerana.
Foto: Emica Elvedji / CROPIX
Emica Elvedji / HANZA MEDIA

Ilustracija

Jedna je osoba poginula, a dvije su ozlijeđene u slijetanju vozila u provaliju nedaleko ceste Paz-Boljunsko polje na području Cerovlja, kod skretanja za mjesto Rakanati, izvijestila je u ponedjeljak poslijepodne Policijska uprava istarska.

Nesreća se dogodila oko 12,35 sati kada je vozač osobnog automobila citroen riječke registracije, nakon što mu se motor vozila ugasio, izgubio nadzor, a vozilo je u nekontroliranom kretanju sletilo niz padinu duboku oko tri metra.

Vozač osobnog vozila citroen je smrtno stradao na mjestu nesreće, a dvije ženske osobe koje su bile u vozilu, ozlijeđene su i prevezene u riječki Klinički bolnički centar (KBC).

U tijeku je očevid, a uz policije na mjesto nesreće su izašli i vatrogasci te nadležni državni odvjetnik.

ELIPSO

Izdvajamo