TIJELO NIJE IZDRŽALO

TRAGIČAN KRAJ DRAME U PULI Otac iz Srbije koji je spašavao sina preminuo u bolnici, cijela plaža se borila za njegov život...

Nažalost, tijelo hrabrog oca nije izdržalo, te je nesretni muškarac preminuo u Puli.
 Goran Sebelic / HANZA MEDIA

Muškarac, državljanin Srbije (40), hrabri otac koji je jučer u Gortanovoj uvali spašavao svoga sina od utapanja, preminuo je danas u OB Pula.

Kako je danas prije podne i nagovijestila Regional Expressu, ravnateljica OB Pula Irena Hrstić, bilo je ključno da prođe 24 sata, a potom i prva tri dana oporavka, tijekom kojih je bilo potrebno kontrolirati infekcije u organizmu.

Nažalost, tijelo hrabrog oca nije izdržalo, te je nesretni muškarac preminuo u Puli.

Podsjetimo, nakon što je bilo jasno da se muškarac ne može izvući iz vode, angažiralo se više kupača koji su se našli na mjestu nesreće i koji su odmah zvali pomoć.

Očevici su ih uputili da plivaju do obližnje uvale, što su na koncu i učinili, no samo je dječak uspio izaći iz mora dok je muškarac ostao u moru, a zbog jakih se valova nagutao vode, te je najvjerojatnije upravo zbog toga izgubio svijest. Spasioci su krenuli u spašavanje, te su izvukli muškarca. Kako ističe naš izvor, hitna medicinska pomoć stigla je u roku od 12 minuta, te su počeli s oživljavanjem unesrećenog četrdesetogodišnjaka, te ga prevezli, zajedno s dječakom u pulsku Opću bolnicu.

Dječak je za sada dobro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:42