POLICIJA I HGSS U AKCIJI

TUŽAN KRAJ POTRAGE ZA MLADIM ZAGREPČANINOM Došao na koncert i nestao: Pronašli njegovo beživotno tijelo u jezeru Šoderica kod Koprivnice

 
 nestali.hr

>>> NOVO 12:31 Potraga za mladićem iz Zagreba Ivanom Antolićem je nažalost završila na najgori mogući način, javlja Podravski.hr.

Policijski ronioci u dubini su pronašli beživotno tijelo osobe. Sumnja se kako se radi o mladiću koji je nestao u noći na subotu tijekom festivala Rock Live.

Potraga je trajala od jučer, uključeni su bili brojni članovi HGSS-a i policije. Vjerovali su u to da potraga neće završiti na ovaj način, no nažalost mladić se, čini se, utopio. Razlog još uvijek nije poznat, a tijelo će, pretpostavlja se, ići na obdukciju.

-----------------

Koprivnička policija u nedjelju je potvrdila kako je u tijeku intenzivna potraga za Ivanom Antolićem (31) iz Zagreba koji je zadnji put viđen u subotu između 2 i 3 sata ujutro na koncertu Rocklive na jezeru Šoderica.

Kako javlja portal Danica.hr, potraga je fokusirana isključivo na jezero. U policiji u nedjelju ujutro kažu kako su na terenu ronioci, pripadnici Gorske službe spašavanja i njihovi djelatnici. Zasad nema novih informacija o nestalome, zaključuju u koprivničkoj Policijskoj upravi.

Potvrđeno je i kako je njegov nestanak u subotu oko 14 sati policiji prijavila supruga iz Zagreba jer se Ivan trebao vratiti kući, ali nije došao.

Na stranici nestali.hr navodi se kako je Ivan visok 176 centimetara, ima kestenjastu boju kose i svijetloplave oči te je srednje tjelesne građe. Ima tetovažu na potkoljenici desne noge i manji ožiljak ispod lijevog oka.

nestali.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:29