IZGUBLJENA DVA ŽIVOTA

U RIJECI DOBRI PRONAĐENO TIJELO VOZAČA Otkrivena i druga osoba poginula u prometnoj nesreći koja je Ozaljski kraj zavila u crno

    AUTOR:
    • Hina

  • OBJAVLJENO:
  • 02.10.2017. u 13:18

Karlovac, 011017.
Danas poslijepodne u rijeci Dobri u mjestu Tomasnica pokraj Karlovca pronadjen je osobni automobil Golf sa poginulom osobom. Angazirana je Gorska sluzba spasavanja za izvlacenje vozila i tijela.
Na fotografiji: Izvlacenje automobila iz Dobre.
Foto: Robert Fajt / CROPIX
Robert Fajt / HANZA MEDIA

U rijeci Dobri u mjestu Tomašnica policija je u ponedjeljak uočila tijelo vozača VW Golfa, stradalog u prometnoj nesreći u nedjelju ujutro, a ronioci Antiterorističke jedinice Lučko (ATJ) angažirani su da se tijelo izvadi iz vode, doznaje se u karlovačkoj policiji.

Slijedi očevid te utvrđivanje identiteta i okolnosti stradavanja, rekla je glasnogovornice Policijske uprave karlovačke Andreja Lenard.

U prometnoj nesreći kada je osobni automobil sletio u rijeku Dobru u mjestu Tomašnica, također je poginuo 23-godišnji suvozač, a njegovo je tijelo još jučer pronađeno u vozilo, dok je za vozačem potraga nastavljena danas.

Prometna nesreća dogodila se u nedjelju oko tri sata, no vozilo je u rijeci uočeno iza 15 sati. Policija je očevidom utvrdila da je vozač osobnog automobila VW Golf, karlovačkih registracija, zbog neprilagođene brzine kretanja u lijevom zavoju izgubio nadzor nad upravljačem te sletio u rijeku Dobre.

ELIPSO

Izdvajamo