MLADIĆI MONSTRUMI

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Silovatelji iz Zadra su i mučitelji životinja: Rasporili bređu kobilu, pa skakali po mrtvom ždrijebetu

Vlasnik kobile alarmirao je policiju u Obrovcu koja je puna tri mjeseca tražila konjokradice

Dvojica od petorice mladića uhićenih zbog sumnje da su prije deset dana na plaži Kolovare brutalno silovali pripitu 17-godišnju maturanticu, odgovorna su za ubojstvo bređe kobile u veljači ove godine.

Životinju su na velebitskom pašnjaku, rasporili i ubili, a više od 40 kilograma ukradenog mesa odnijeli su u Zadar. Dio mesa uspjeli su prodati i novac potrošiti na provod, dok su preostalim dijelom počastili pse.

STRAVA NA ZADARSKOJ PLAŽI Majka 17-godišnjakinje: 'Slomljena sam, moje dijete su silovala petorica'

Kako doznajemo, 22-godišnjak i 17-godišnjak iz slučaja silovanja su se sa 25-godišnjakom odvezli su se podno Velebita. Ukrali su i ubili bređu kobilu u vlasništvu 37-godišnjeg Modričana Petra Kneževića (37), a vrhunac zvjerstva je da su ždrijebe u posteljici odbacili i po njemu skakali.

Obruč oko konjokradica

Vlasnik kobile Knežević alarmirao je policiju u Obrovcu koja je puna tri mjeseca slagala mozaik i tražila konjokradice.

Uspjeli su im ući u trag zahvaljujući svjedočanstvima lokalnog stanovništva koji su pomogli istražiteljima opisom automobila koji je tog dana kružio opustjelim Velebitom. Policajci su ih kazneno prijavili tek za krađu mesa, ali ne i za mučenje životinja.

UŽAS U ZADRU Otac jednog od silovatelja je bivši specijalac MUP-a od kojeg susjedi strepe

Primirili su se sve do večernjeg izlaska 2. studenog kada su, s trojicom prijatelja, na spolni odnos prisilili 17-godišnju učenicu koju su netom prije upoznali. Maloljetnu kćer pomorca ostavili su djelomično odjevenu u nesvjesnom stanju u šumarku uz plažu Kolovare. Liječnički pregled pokazao je da je imala spolni odnos s petorkom koja je četiri dana kasnije uhićena.

Prijeti im do tri godine zatvora zbog spolnog odnošaja bez pristanka s obzirom na to da su, prema prijavi, “bili u otklonjivoj zabludi glede postojanja pristanka”.

- Prije ovog strašnog događaja bili su poznati po iživljavanju na mačkama. To što su im radili bilo je strašno. Ljudi se u mjestu srame zbog njih i hodaju pognute glave - kazao je 64-godišnjak iz malog mjesta u zadarskom zaleđu gdje s posramljenim obiteljima žive osumnjičeni silovatelji.

Pokazali pravo lice

- Njihovi roditelji ne znaju što bi rekli, ali im očito ne mogu stati na kraj - kaže 64-godišnjak. Navodi kako su i prije radili probleme, ali da je ovime njihovo ponašanje kulminiralo.

- Nemaju djevojke, a glavna preokupacija im je turiranje autima i motorima. Stalno su u nekoj dokolici i iživljavanju, a nitko ništa ne može poduzeti. Osobno sam par puta zvao policiju, ali nikada im se ništa nije dogodilo - kaže umirovljenik. U zadarskoj policiji pak navode kako je posao odrađen maksimalno korektno, i da nitko ne štiti osumnjičene za silovanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 22:50