ZABUNILA SE

VIDEO, FOTO: 'VOZAČICA JE SAMO HTJELA SPUSTITI STAKLA...' Policija objasnila kako je došlo do bizarne prometne nesreće u Puli

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.09.2019. u 12:02

Pula, 150919. U pulskoj Ulici Castropola doslo je do nesrece u kojoj je osobni automobil iz nepoznatog razloga sa parkiralista sletio na cestu sa 2 metra visine. Dvije osobe su ozlijedene i prebacene na odjel Hitne pomoci.
Foto: Danijel Bartolic / CROPIX
Danijel Bartolic / CROPIX

 

Nakon što su jučer u prometnoj nesreći u Puli ozlijeđene dvije osobe kada je automobil sletio s visine od dva metra, istarska je policija otkrila kako je do svega došlo.

Naime, 31-godišnja vozačica je u ulici Castropola u Puli kroz otvorena vrata svog Renaulta okrenula ključ kako bi dala kontakt i spustila staklo na vratima, no zabunom je upalila motor vozila, nakon čega je automobil krenuo unaprijed i preko zida s visine od oko dva metra pao na kolnik.

 

Automobil je udario u prometni znak i parkirani Hyundai, kojeg je na mjestu rezerviranom za osobe s invaliditetom nepropisno parkirao 51-godišnjak, priopćila je istarska policija.

Pritom su lakše ozlijeđeni 31-godišnjakinja i dijete (2). Naime, žena je, kada se odmaknula od vozila, pala na dijete koje se nalazilo pored Renaulta. Oboje su zbrinuli djelatnici Hitne medicinske pomoći pulske Opće bolnice.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo