STRAVIČNA SCENA

VIDEO: Ovako je izgledalo mjesto tragedije na Kvatriću, otkriven identitet vozača

Pijani vozač Audija A3 Nikola Kovačević (26) 'pokupio' je nekoliko metalnih stupića, udario u semafor i naletio na više pješaka
 Printscreen: YouTube / EPH

Jedna osoba je poginula, jedna je teško ozlijeđena, a dvije lakše u stravičnoj nesreći kod Kvaternikovog trga i Maksimirske ulice u ponedjeljak navečer kad je automobil naletio na skupinu pješaka.

Pijani vozač Audija A3 Nikola Kovačević (26) 'pokupio' je nekoliko metalnih stupića, udario u semafor i naletio na više pješaka.

Jedan od čitatelja portala Jutarnjeg u komentarima na članak o nesreći stavio je video s mjesta tragedije na kojem se mogu vidjeti razmjeri težine prometne nesreće koju je izazvao bezobzirni vozač.

Svjedoci su kazali da je nakon nesreće Kovačević počeo bježati s lica nesreće, ali su ga građani zadržali do dolaska policije.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:36