U GLUHO DOBA NOĆI

VIDEO: POTJERA KOD KARLOVCA Dvojica migranata iz Sirije ukrala autobus, bježali policiji pa iskočili nakon što su se zaustavili!

 
 PU Karlovac

Dvojica državljana Sirije danas rano ujutro u Pašinom Potoku kod Slunja ukrali su autobus, objavila je karlovačka policija.

Policajci su Sirijce u ukradenom autobusu pokušali zaustaviti oko 3.35 sati u mjestu Kremen dok su se vozili iz smjera Cetingrada prema Slunju.

Kako se autobus nije zaustavio, policijski su službenici krenuli u potjeru te ga pokušali zaustaviti na cesti, no dvojac nije odgovarao na zvučne i svjetlosne signale.

Autobus se napokon zaustavio u mjestu Nikšić, a nakon što su Sirijci pobjegli iz njega, nastavio se kretati unatrag te je udario u policijsko vozilo koje je nakon toga udarilo u drugi policijski automobil.

Karlovačka policija

Karlovačka policija

Karlovačka policija

Policijski službenici su vrlo brzo uhvatili osobe koje su pobjegle iz autobusa i utvrdili da se radi o dvojici ilegalnih migranata. U događaju, osim nastale materijalne štete, nema ozlijeđenih osoba.

Karlovačka je policija na svojim stranicama objavila fotografije svojih oštećenih automobila, autobusa i video potjere na cesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:54