VATROGASCI NA TERENU

VIDEO: POŽAR TRAFOSTANICE NA SJEVERU HRVATSKE Građani ostali bez struje, uzrok požara se ne zna, uskoro stiže agregat za električnu energiju

 
 eMedjimurje.hr

Nešto poslije 10 sati došlo je do požara trafostanice u Maloj Subotici što je pak uzrokovalo nestanak struje na tom području, piše eMedjimurje.

Kako doznaju iz policije, dojavu su primili u 10 i 25 sati, a na mjesto događaja su prvi stigli pripadnici DVD-a Mala Subotica. Kasnije su im se pridužili i kolege iz Čakovca. Ukupno su na lokaciju požara stigla tri vatrogasna vozila.

eMedjimurje.hr

Stigli su i djelatnici Elektre Čakovec koji su otključali vrata trafostanice, kako bi olakšali gašenje požara. Prema informacijama iz policije, nakon što vatrogasci odrade svoj posao, slijedi očevid, nakon kojeg će biti poznato više detalja o uzroku požara.

Čitatelji iz Male Subotice javljaju da je zbog požara došlo do nestanka struje. Prema informacijama s terena, na izgorjelu trafostanicu je spojena Mala Subotica i dio Palovca, a kako se neslužbeno doznaje, čeka se agregat kojim će se osigurati električna energija, piše eMedjimurje.

eMedjimurje.hr

eMedjimurje.hr

eMedjimurje.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:50