NESREĆA NA JEZERU

VIDEO: TRAGIČAN KRAJ POTRAGE NA ŠODERICI Ronioci pronašli tijelo mladića, policija utvrđuje radi li se o 23-godišnjem kupaču nestalom u nedjelju

 
Ilustracija
 Nikolina Vukovic Stipanicev / HANZA MEDIA

Cijelu noć trajala je potraga u jezeru Šoderica za nestalim mladićem koji je nestao oko 20 i 30 sati u nedjelju. Kako je prvi javio Podravski.hr, mladić u dobi od 23 godine kupao se s društvom. U jednom je trenu zaronio i više se nije pojavio, nakon čega su prijatelji pozvali pomoć.

Tijelo nesretnog mladića pronađeno je nešto prije sedam sati ujutro, doznao je portal ePodravina.hr. Glasnogovornik PU Koprivničko-križevačke Dražen Laljek potvrdio je tu informaciju, no sad slijedi utvrđivanje identiteta kako bi se potvrdilo da je doista riječ o 23-godišnjem mladiću.

U potrazi su sudjelovali mještani, vatrogasci, policija, profesionalna policijska ronilačka postrojba i civilni ronioci, pripadnici HGSS-a i drugi. Zbog loših uvjeta i mrklog mraka potraga je oko 23 sata prekinuta, no kasnije je ponovno nastavljena.

Potragu su u šoku pratili i brat i šogorica nestalog mladića, piše Podravski.hr.

– Krenuo je prema izlazu iz vode, bio do koljena i tada su se njegovi prijatelji okrenuli i shvatili da ga više nema – rekao je potreseni brat nestalog.

– Sjedio sam na obali, a unutra je bilo 20-ak kupača. Čuo sam samo: ‘Nema ga!’ Svi su s obale skočili u potragu – ispričao je jedan od očevidaca nakon što su na mjesto događaja došli otac i majka nestalog mladića.

Nesreća se dogodila ispred Ribičkog doma na Šoderici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:27