PITOMAČA

VIŠESTRUKI RECIDIVIST KAŽNJEN S 20 DANA ZATVORA I ZABRANOM VOŽNJE OD 18 MJESECI Uhvaćen je kako pijan bez dozvole vozi u vrijeme zabrane vožnje

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 09.10.2019. u 11:39

Varazdin, 111114
Povodom martinja varazdinska policija pojacala je kontrole prometa kako bi sprijecili vozace da voze pod utjecajem alkohola.
Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Višestrukom recidivistu, koji je u subotu u Pitomači ponovno vozio pijan u vrijeme zabrane vožnje te bez dozvole, određena je kazna od 20 dana zatvora te zabrana vožnje od 18 mjeseci.

Virovitičko-podravska policija u srijedu je priopćila kako je 27-godišnjeg vozača zaustavila prilikom redovne kontrole prometa.

Utvrđeno je da je automobil vozio za vrijeme zabrane upravljanja vozilom "B" kategorije, s 1.72 promila alkohola u krvi te bez vozačke dozvole koja mu je istekla.

S obzirom da se radi o višestrukom počinitelju prometnih ovih i sličnih prometnih prekršaja, zbog kojih ima više pravomoćnih presuda, 27-godišnjak je uhićen.

Prekršajni sudac u Virovitici kaznio ga je zatvorom u trajanju od 20 dana, zabranom upravljanja vozilima "B" kategorije od 18 mjeseci i novčanom kaznom od 1300 kuna.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo