OBJAVLJENI DETALJI

VOZAČICA SKRIVILA TEŠKU NESREĆU KOD KOPRIVNICE Citroen izletio s ceste, zabio se u betonski most i ogradu, nekoliko se puta prevrnuo pa onda zapalio!

 Podravski.hr

Dan nakon teškog sudara u Kunovec Bregu kod Koprivnice iz bolnice još nema potvrde o karakteru ozljeda sudionika prometne nesreće, pa iz policije ne znaju kakvu će prijavu napisati protiv 59-godišnje vozačice VW Golfa koprivničkih oznaka koja je, prema policiji, nesreću i skrivila svojom nepažnjom, piše Podravski.hr.

Kako je novinarima tog portala izjavio Dražen Laljek, glasnogovornik PU koprivničko-križevačke, upravo je 59-godišnja vozačica kriva za prometnu nesreću koja se dogodila u Koprivničkoj ulici oko 15.10 sati u naselju nadomak Koprivnice.

– Vozačica Golfa skretala je ulijevo na kolni prilaz kuće, a da se nije prethodno uvjerila može li to učiniti sigurno za sebe i druge sudionike u prometu. U tom trenutku u punom tijeku pretjecanja njezin je automobil udario Citroen varaždinskih oznaka kojim je u smjeru Subotice Podravske upravljao vozač (52) – rekao je Dražen Laljek.

Podravski.hr

Napomenuo je kako će prekršajno prijavljen biti i vozač Citroena. Nakon nesreće napuhao je nedopuštenih 0,68 promila, a utvrđeno je kako mu je Citroenu kojim je upravljao, istekla važnost prometne dozvole.

Citroen s vozačem (52) i njegovom putnicom (47) nakon sudara s Golfom izletio je izvan kolnika, udario u betonski most i ogradu, nekoliko se puta prevrnuo i zapalio. Požar su gasili i koprivnički vatrogasci.

Podravski.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:57