POMRAČENJE UMA

ZVJERSTVO U ZADRU S balkona je zazivala pomoć, ali muž je bio brži: Ubio ju je pa se sam javio policiji

Varazdin, 130712.U Ulici Juraja Krizanica danas poslijepodne dogodilo se ubojstvo. Prema prvim nesluzbenim informacijama, sin je ugusio oca. Navodno je u obitelji nasilje prisutno vec duze vrijeme.Na fotografiji: policijski ocevid na mjestu zlocina.Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
 Željko Hajdinjak / CROPIX

Zadarska policija je u srijedu oko 18.40 sati dobila dojavu da je u stanu u Ulici Josipa Bana Jelačića na zadarskoj Voštarnici mrtva osoba. U stanu na broju 13 ubrzo je pronađeno tijelo 52-godišnjakinje.

Prema prvim informacijama u policiji je zadržan 62-godišnjak koji je sam došao u zadarsko sjedište policije kazavši kako je ubio suprugu. Policija na mjestu događaja obavlja očevid, a motiv i način ubojstva još nisu službeno poznati.

Kako neslužbeno doznajemo, žena je ubijena u stanu tupim predmetom. Policija još nije pronašla oružje. Prema izjavama susjeda žena je neposredno prije ubojstva s balkona stana na drugom katu zazivala upomoć.

- Žena je zvala upomoć i taman kad smo mislili pozvati policiju buka je prestala. Prije toga se čula žestoka svađa, a supružnici su bili sami i stanu, kazao je jedan od susjeda u zgradi koja se nalazi u neposrednoj blizini sjedišta zadarske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 10:38