OTAC KNAVS HIT NA INTERNETU

FOTO: AMERIKANCI SE LUDO ZABAVLJAJU 'Jeste li vidjeli kako izgleda Melanijin tata? Ne samo da sliči na Trumpa, pa oni se i isto oblače...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.06.2017. u 13:59

U.S. President Donald Trump and first lady Melania attend the Inaugural luncheon at the National Statuary Hall in Washington, U.S, January 20, 2017. REUTERS/Yuri Gripas
Yuri Gripas / REUTERS

Melania i Donald Trump

Iako su korisnici Twittera možda otišli malo predaleko, činjenica je da, bilo zbog odijela ili godina, Melanijin otac zaista malo nalikuje na Trumpa.

Američka prva dama Melania Trump u nedjelju se, četiri mjeseca nakon nove titule, konačno uselila u Bijelu kuću, a ona i sin Barron stigli su u pratnji roditelja bivše slovenske manekenke.

Melanijini roditelji, Viktor i Amalija Knavs, koji žive u SAD-u, svake godine odlaze u Sloveniju. Očekuje se da će se Knavsove češće viđati u Bijeloj kući jer sudjeluju u odgoju Barrona, ali ne namjeravaju se preseliti u Washington.

Kad su Viktor i Amalija Knavs sletjeli na aerodrom, njihove fotografije su se proširile internetom, a razlog je pomalo bizaran. Mnogi korisnici su, naime, počeli Melanijinog oca uspoređivati s predsjednikom SAD-a Donaldom Trumpom.

- Nisam imao pojma kako izgleda Melanijin tata dosad. I ... - napisao je jedan, na što su brojni komentatori reagirali šokirano i počeli raspravu o tome kako su Trump i Viktor jako slični, a slično se i oblače.

 

Babe.net piše da Viktor ima 73 godine, što je samo tri više od supruga njegove kćeri, a Tviteraši idu tako daleko da se pitaju znači li to da je Melania imala loš ili hladan odnos s ocem, pa je u Trumpu našla "zamjenu" za taj očinski odnos.

 

Neki su čak naveli citat iz CNN-ovog teksta u kojem stručnjak objašnjava zašto smo sve skloni naći partnera koji liči na našeg roditelja.

- Ovo se najčešće događa ako ste se u djetinjstvu osjećali odbijeno ili zapostavljeno od roditelja, a još se niste pomirili s tim. Tad se nesvjesno želite "vratiti" u to vrijeme i nadoknaditi dio koji smatrate izgubljenim. Tako nađete partnera s kojim imate ono što niste - stajalo je u analizi stručnjaka.

Iako su korisnici Twittera možda otišli malo predaleko, činjenica je da, bilo zbog odijela ili godina, Melanijin otac zaista malo nalikuje na Trumpa.

ELIPSO

Izdvajamo