OTAC KNAVS HIT NA INTERNETU

FOTO: AMERIKANCI SE LUDO ZABAVLJAJU 'Jeste li vidjeli kako izgleda Melanijin tata? Ne samo da sliči na Trumpa, pa oni se i isto oblače...'

Iako su korisnici Twittera možda otišli malo predaleko, činjenica je da, bilo zbog odijela ili godina, Melanijin otac zaista malo nalikuje na Trumpa.
Melania i Donald Trump
 Yuri Gripas / REUTERS

Američka prva dama Melania Trump u nedjelju se, četiri mjeseca nakon nove titule, konačno uselila u Bijelu kuću, a ona i sin Barron stigli su u pratnji roditelja bivše slovenske manekenke.

Melanijini roditelji, Viktor i Amalija Knavs, koji žive u SAD-u, svake godine odlaze u Sloveniju. Očekuje se da će se Knavsove češće viđati u Bijeloj kući jer sudjeluju u odgoju Barrona, ali ne namjeravaju se preseliti u Washington.

Kad su Viktor i Amalija Knavs sletjeli na aerodrom, njihove fotografije su se proširile internetom, a razlog je pomalo bizaran. Mnogi korisnici su, naime, počeli Melanijinog oca uspoređivati s predsjednikom SAD-a Donaldom Trumpom.

- Nisam imao pojma kako izgleda Melanijin tata dosad. I ... - napisao je jedan, na što su brojni komentatori reagirali šokirano i počeli raspravu o tome kako su Trump i Viktor jako slični, a slično se i oblače.

Babe.net piše da Viktor ima 73 godine, što je samo tri više od supruga njegove kćeri, a Tviteraši idu tako daleko da se pitaju znači li to da je Melania imala loš ili hladan odnos s ocem, pa je u Trumpu našla "zamjenu" za taj očinski odnos.

Neki su čak naveli citat iz CNN-ovog teksta u kojem stručnjak objašnjava zašto smo sve skloni naći partnera koji liči na našeg roditelja.

- Ovo se najčešće događa ako ste se u djetinjstvu osjećali odbijeno ili zapostavljeno od roditelja, a još se niste pomirili s tim. Tad se nesvjesno želite "vratiti" u to vrijeme i nadoknaditi dio koji smatrate izgubljenim. Tako nađete partnera s kojim imate ono što niste - stajalo je u analizi stručnjaka.

Iako su korisnici Twittera možda otišli malo predaleko, činjenica je da, bilo zbog odijela ili godina, Melanijin otac zaista malo nalikuje na Trumpa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:49