OLUJNO NEVRIJEME

APOKALIPTIČNI PRIZORI IZ DUBROVNIKA Gradilište se pretvorilo u jezero, bagere progutala blatnjava voda... Nastradali i busevi: 'Ovo je neviđeno!'

 
 Libero portal

Grmljavinsko nevrijeme koje je noćas pogodilo dubrovačko područje, te jaka kiša koja pada od četriri sata jutros stvorili su velike probleme u Dubrovniku.

Uslijed sinoćnjeg grmljavinskog nevremena na svakom gradskom kutu Dubrovčani viđaju apokaliptične prizore. Jaka kiša koja je padala od 4 sata ujutro stvorila je velike probleme stanovnicima.

Poplavljeni su neki hoteli, spašavani ljudi iz garaže, a najnovije fotografije svjedoče o apokaliptičnim prizorima, javlja Libero portal.

Stanovnike Čokolina jutros su dočekali sablasni prizori na gradilištu budućeg studentskog doma čije je bagere doslovce progutala blatnjava voda. Dubrovački vatrogasci upućeni su na intervenciju ispumpavanja vode kako bi gradilište moglo nesmetano profunkcionirati.

Veliki broj autobusa na parkingu u Gospinom polu je poplavljen, a neka vozila, javlja nam čitateljica, morali su odšlepati.

"Ovakvo nešto nikada nije bilo u Gospinom polju, ovo je neviđeno," ispričala je za Dubrovački dnevnik zgrožena čitateljica koja svjedoči prizorima.

Libero portal

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 20:46