ČELNIK OPORBE

BERNARDIĆ NA FACEBOOKU POZVAO NA OSNIVANJE ISTRAŽNOG POVJERENSTVA O AGROKORU 'Zašto Vlada skriva informacije? Zašto je Todorić progovorio tek sada?'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.09.2017. u 16:03

Cakovec, 060417
U Cakovcu je potpisan sporazum o zajednickom izlasku na izbore za Medjimursku zupaniju izmedju stranaka SDP, HSS, HSU, MDS i Laburista.
Na fotografiji: Davor Bernardic
Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
Željko Hajdinjak / CROPIX

 

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić danas je na svojem Facebook profilu objavio status u kojem reagira na najnovije optužbe koje je bivši čelnik Agrokora Ivica Todorić iznio na račun Vlade, ministrice Martine Dalić i izvanrednog povjerenika Ante Ramljaka.

- Ovo je samo dokaz da je situacija u Agrokoru puno teža i mutnija od onog što je već poznato u javnosti. Danas više nitko ne može biti protiv saborskog povjerenstva za utvrđivanje istine o Agrokoru jer radi se o kompaniji čiji problemi potencijalno mogu ugroziti sudbine desetke tisuća građana Hrvatske, napisao je Bernardić.

- Hrvatska javnost zaslužuje znati istinu. Zašto Vlada već pet mjeseci skriva informacije o pravom stanju u Agrokoru? Zašto je Todorić o ovome progovorio tek sada? Ovo je još jedna potvrda važnosti istražnog povjerenstva, zaključio je Bernardić.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo