ŠEF SDP-a

BERNARDIĆ O MILANOVIĆU KAO MOGUĆEM PREDSJEDNIČKOM KANDIDATU 'Razgovarat ćemo, prihvatljiv je svatko tko može dovesti do promjene na Pantovčaku'

 Srdjan Vrančić / CROPIX

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić, u sklopu konferencije za medije koju je stranka organizirala kako bi komentirala zakon o pobačaju, dotaknuo se i bivšeg predsjednika SDP-a Zorana Milanovića, prenosi N1.

Bernardić smatra da bi bilo lijepo da cijela oporba ima zajedničkog kandidata kad je riječ o predsjedničkim izborima. "Svaki član SDP-a ima pravo objaviti svoju kandidaturu. SDP će kao najjača stranka imati svog kandidata, a voljeli bismo kad bi ga oporba prihvatila", rekao je Bernardić.

Na novinarsko pitanje hoće li taj kandidat SDP-a biti Zoran Milanović, Bernardić je rekao da mu je, prije svega, prihvatljiv interes SDP-a: "Mi ćemo razgovarati. Apsolutno prihvatljiv mi je svaki kandidat koji može dovesti do promjene na Pantovčaku".

Upitan da komentira druženja članova stranke s Milanovićem u istarskom restoranu, Bernardić je odgovorio da ne može komentirati večeru ili ručak na kojem nije bio, prenosi N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:49