PRIJEM

'BILA JE TO POBJEDA U BORBI ZA ISTINU' Krstičević s Gotovinom i ostalim umirovljenim generalima u MORH-u na petu godišnjicu povijesne presude

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.11.2017. u 19:23

MORH/ J. Kopi

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević povodom pete godišnjice oslobodenja generala primio je u Ministarstvu obrane generale Antu Gotovinu i Ivana Čermaka uz kolege umirovljene generale, branitelje iz Domovinskog rata.

Tom prilikom ministar Krstičević je rekao: 'Posebno me veseli pozdraviti sve vas danas,  nakon što smo na svetoj misi zahvalili dragom Bogu i obilježili petu godišnjicu naše velike pravne pobjede u borbi za istinom.

Želim se zahvaliti našim generalima Gotovini i Markaču na vojničkom držanju i snazi tijekom duge bitke u kojoj smo sačuvali istinu i još jednom dokazali da je Domovinski rat temelj moderne hrvatske države!

Drago mi je i što ovu obljetnicu slavimo u tjednu kada obilježavamo Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje i u trenutku kada smo pobjedničku Hrvatsku vojsku vratili u herojski grad Vukovar', kazao je Krstičević

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo