ZATIŠJE PRED BURU

BILJANA BORZAN PRIZNALA DA JE BILA NA SASTANKU S KOMADINOM 'Nismo pričali o mojoj kandidaturi za šeficu SDP-a, tema razgovora je bila nešto drugo'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.09.2018. u 10:30

Zagreb, 050318.
Kuca Europe.
Zastupnica u Odboru za unutarnje trziste i zastitu potrosaca Europskog parlamenta Biljana Borzna odrzala je konferenciju za medije o razlicitoj kvaliteti naizgled istih proizvoda na istoku i zapadu EU.
Na fotografiji: Biljana Borzan.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX

Biljana Borzan demantirala je navode da ju je Zlatko Komadina pokušao nagovoriti da prihvati mjesto nove predsjednice SDP-a. Doduše, europarlamentarka je u izjavi za Media servis priznala da je bila na sastanku za županom Primorsko-goranske županije, ali da je tema razgovora bio samo - Komadina!

- Našli se jesmo, razgovora je bilo o njemu kao v.d predsjednika stranke, te njegovim planovima. O mojoj kandidaturi za šeficu stranke nije bilo govora ni u jednom trenutku - rekla je Borzan.

Inače, Biljana Borzan odlično kontira među glasačima SDP-a, a čini se, njezine akcije rastu i u samoj stranci. Naime, u velikom istraživanju Ipsosa za Jutarnji list prije 20-ak dana ispalo je da je ambiciozna Osječanka ostavila najbolji dojam i to ne samo među glasačima SDP-a. Čini se da ju cijene i glasači Živog zida, Mosta, manjih lijevih stranaka...


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo