POGLEDAJTE VIDEO

Boris Jokić van sebe u emisiji uživo na Novoj TV: ‘Kako mislite?; Novinarka: ‘Pa u pravom!‘; Jokić: ‘Pljuska! Sramota!‘

Boris Jokić u izbornoj emisiji Nove TV

 /Dnevnik.hr

Stjepo Bartulica je u stožer u hotelu International stigao crvenim Ferrarijem. Nikome od novinara poslije govora u stožeru nije htio dati izjavu.

- Stojim pred vama u duhu zahvalnosti prema Bogu. On je bio izvor moje snage sve ovo vrijeme, a nije bilo lako. Želim zahvaliti i svojoj ženi i djeci, i oni su primili ožiljaka, kao i ja, ali stoje na nogama, kao i ja - rekao je Bartulica vjerojatno se referirajući na aferu s imovinom.

Podsjećamo, pokazalo se da Bartulica mjesečno živi od svega 38 eura jer mu sve prihode pojedu rate kredita.

Bartulica je nakon govora sjeo u crveni Ferrari sa šoferom, a sve je u studiju Nove TV, u sklopu izborne noći, komentirao Boris Jokić koji ispočetka nije mogao povjerovati u riječi novinarke - da je Bartulica u stožer zaista stigao Ferrarijem.

"U kakvom Ferrariju je stigao?", nije mogao vjerovati Jokić nakon što je novinarka konstatirala da je Bartulica zaista u izborni stožer stigao u luksuznom automobilu.

"U pravom pravcatom", odgovara novinarka.

"U pravom Ferrariju?!" s nevjericom odgovara Jokić.

"Ovo je ne samo bahatluk. To je licemjerno. Ovo je ogromna sramota, sram može biti te ljude", odriješit je bio Jokić. "To je pljuska ljudima, sramota. Prije 15 minuta dođeš i kažeš da si glas običnog čovjeka i zahvaljuješ se Bogu i tko zna čemu i onda sjedneš u takav auto u vrijeme kad se govori o tvojoj imovini i odeš", zaključio je.

Video pogledajte OVDJE na portalu Dnevnik.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 18:44