STUPA U BRAK

DANAS SE UDAJE BRUNA SANADER Sudbonosno 'da' izreći će na Hvaru, njezin otac Ivo neće doći, evo što zasad znamo o velikom danu kćeri bivšeg premijera

Bruna Sanader, arhivska fotografija
 Josip Moler / CROPIX

Na Hvaru će u subotu u poslijepodnevnim satima sudbonosno "da" izreći Bruna Sanader, kći bivšeg premijera Ive Sanadera, i njezin dugogodišnji dečko Vedran Vukadinović.

Par se upoznao u zagrebačkoj IV. gimnaziji, a iako već nekoliko godina žive u Münchenu, bračne su zavjete odlučili izmijeniti u Hrvatskoj. Javnost je za vezu liječnice i ekonomista saznala nakon što su svjetlo dana ugledale fotografije na kojima izmjenjuju poljupce, a koje su snimljene tijekom apsolventskog putovanja na grčki otok Zakynthos.

Iako se pisalo kako će se slavlje održati u jednoj hvarskoj konobi, prema najnovijim informacijama, novopečeni će mladenci nakon obreda u crkvi gliserom krenuti prema Stipanskoj, odnosno klubu Carpe Diem, doznaje Slobodna Dalmacija.

Ivo Sanader neće nazočiti vjenčanju svoje mlađe kćeri. Iako je mogo tražiti dozvolu za izlazak iz Remetinca u kojem se nalazi zbog afere "Planinska", bivši premijer to, navodno, nije učinio jer bi morao doći u pratnji najmanje trojice pravosudnih policajaca, kako je pisao Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 03:05