MINISTRI O SDP-ovom PRIJEDLOGU

DIVJAK O MOGUĆEM OPOZIVU 'Ako netko može biti zadovoljan svojim mandatom, to sam ja!' RATOBORNI KUJUNDŽIĆ 'Dovedite mi ih sve, dajte mi Bernardića!'

Blaženka Divjak
 Goran Mehkek / CROPIX

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak u srijedu je komentirala najavu SDP-a da će u Hrvatskom saboru pokrenuti proceduru njezina opoziva.

- Moja vam je lista prioriteta duga kao neka pjesma Leonarda Cohena. Ovo nije gore na listi, a kad bude, onda ćemo razgovarati. Ako netko stvarno može biti zadovoljan što se tiče mandata, ja mogu, jer smo prvi put u dva uzastopna obraćanja Europske komisije Hrvatskoj vezano uz obrazovanje dobili pohvale. Nikad do sad. Mislim da je to dovoljan odgovor - izjavila je Blaženka Divjak, kako piše HRT.

Ministar državne imovine Mario Banožić bio je vrlo kratak te je na pitanje oko SDP-ove inicijative tek rekao: - Pa valjda oni znaju što mogu učiniti s tim.

- Ja mislim da ni oni sami ne vjeruju u to što prikupljaju tako da su se izblamirali u tom smislu. Pozdravite ih, molim vas. Poslije, kad završimo, mogu s njima razgovarati. Dovedite mi Bernardića, sve mi ih tu dovedite - rekao je ministar zdravstva Milan Kujundžić.

Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Vesna Bedeković također je komentirala ispred zgrade Vlade SDP-ovu inicijativu.

- Riječ je tek o inicijativi, vidjet ćemo što će se dalje događati - komentirala je ministrica, a prenosi HRT.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:18