GRAĐANI SE MOLE ZA POMOĆ

FOTO: JESTE LI VIDJELI OVOG MUŠKARCA? Zagrebačka policija sumnjiči ga za nanošenje teških tjelesnih ozljeda krajem ožujka na Radničkoj cesti

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.05.2019. u 10:20

Policijska uprava zagrebačka

 

U ponedjeljak, 25. ožujka 2019. godine oko 16.30 sati u Zagrebu, na Radničkoj cesti broj 202, nepoznati muškarac počinio je kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda iz članka 118. stavak 1. Kaznenog zakona.

Policijska uprava zagrebačka objavila je fotografije muškarca kojeg traže, a za kojeg se pretpostavlja da je počinitelj spomenutog kaznenog djela.

Policijska uprava zagrebačka
 

Riječ je o muškarcu visine između 180 i 185 cm, starosti od 25 do 30 godina, mršavije tjelesne građe, ispijenog i obrijanog lica, tamnih očiju, na glavi je nosio kapuljaču od gornjeg dijela trenirke tamne boje, a bio je odjeven u tamne hlače.

- Pozivamo građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese [email protected] Sve korisne informacije građani mogu dojaviti i anonimno - stoji u priopćenju Policijske uprave zagrebačke.

Policijska uprava zagrebačka
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo