ČEPOVI I KOLONE

FOTO: OVO JE NAJVEĆI PROMETNI KOLAPS OVOG LJETA Spojila se kolona od Solina do Omiša, gradovi paralizirani, gužva je posvuda: Ne vozite ako ne morate!

 
 Jure Mišković/Ivo Ravlić / Cropix

Nevera koja je sinoć zahvatila splitsko područje, napokon je malo spustila živu u termometru, ali i pokvarila današnje planove za kupanje. Čini se da upravo svjedočimo najvećem prometnom kolapsu ovoga ljeta u kojem smo se natruckali u kolonama, piše Slobodna Dalmacija.

Najbolje se to vidi po kaosu na prometnicama koji je nastao u Splitu, ali i široj okolici.

U trajektnoj luci od jutra je gužva, a od KBC Firule prema gradu auta se miču na jedvite jade. Kaos je to koji je postao naša svakodnevnica, a dodatno je izraženiji za tmurnog vremena.

Ako vas put navodi u smjeru Omiša, pokušajte to izbjeći pod svaku cijenu jer već u Stobreču kreću kolone kojima se ne vidi kraja. A kada i usprijete proći Omiš, novi zastoj vas čeka od Baške vode pa sve do Tučepa. Po posljednjim informacijama iz smjera Omiša prema Splitu gužva je do Nemire.

Slične scene snimili su naši fotoreporteri u Makarskoj i Zadru gdje je promet gotovo paraliziran.

FOTOGALERIJA: Prometne gužve u Makarskoj i Zadru

Velika je gužva i na izlazu s auto ceste na naplatnoj kućici Dugopolje, dok u u suprotnom smjeru zastoja nema.

Sličnu sudbinu s gužvom, dijeli i Trogir kojem je u ovom trenutku nemoguće prići. Zastoj je i na novom Čiovskom mostu u smjeru Splita kao i magistralom prema centru Trogira, piše Slobodna.

Ne vozite ako ne morate! A ako baš morate, budite strpljivi i pazite sebe i druge u prometu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:46