KANDIDAT NHR-a

GLASNOVIĆ ŠOKIRAO PREDIZBORNIM PLAKATOM 'Jugozomboidi imaju plan za Hrvatsku. Svaki ima plan dok ne dobije šaku u glavu'

 
 Facebook Željko Glasnović

Kontroverzni saborski zastupnik Željko Glasnović, koji se nalazi na zajedničkoj kandidacijskoj listi za predstojeće europarlamentarne izbore koalicije Neovisnih za Hrvatsku (NHR) i Hrvatske stranke prava (HSP), izazvao je burne reakcije svojim šokantnim predizbornim plakatom.

Na fotografiji objavljenoj na njegovom Facebook profilu prikazan je Glasnović koji udara šakom u staklo, a pored njega su napisane sljedeće poruke: - Jugozomboidi imaju plan za Hrvatsku. Svaki ima plan dok ne dobije šaku u glavu.

Glasnovićevu kampanju na Twitteru je komentirao nezavisni saborski zastupnik Bojan Glavašević i kandidat na listi Starta za europske izbore.

- Samo još jedan u nizu poziva na nasilje na koji nitko ne reagira. A kad stvari eskaliraju, pitat će se "Pa kako smo došli ovamo?". Eto kako - napisao je bivši SDP-ovac.

Iz DIP-a su pak kratko poručili kako su ocijenili da predmetnim predizbornim plakatom dolazi do povrede Izbornog etičkog kodeksa. Dodali su i da je dostavljena prijava Etičkom povjerenstvu u kojoj je ukazano na objavljen tekst na portalu Jutarnji.hr te na objavu na Facebook stranici kandidata Željka Glasnovića, piše N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 04:41