'NEMOGUĆE', ALI...

GORDAN MARAS UŽASNUT MOGUĆIM POVRATKOM SLAVKA LINIĆA U SDP 'Ako bi se njega vratilo u stranku, mnogi članovi i ja bismo istupili'

 Tomislav Krišto / CROPIX

Nakon najava Zlatka Komadine da u SDP želi vratiti institut abolicije, što je u nekim krugovima protumačeno kao želja istog da se u stranku vrate Slavko Linić i Aleksandra Kolarić, na svojem Facebook profilu o ideji vraćanja Slavka Linića u stranku očitovao se Gordan Maras.

'Znam da je to nemoguće, ali kada bi SDP vratio u članstvo Slavka Linića, koji je radio protiv svih esdepeovaca i stranke zadnjih godinu i pol te svjesno pomogao HDZ-u da dodje na vlast, mnogi članovi pa i ja osobno više ne bismo bili dio tog društva. Srećom, siguran sam da se to neće dogoditi', napisao je Maras na svojem Facebook profilu.

Mnogo ljudi je tu objavu lajkalo, međutim u komentarima se moglo naići na stajališta koja su suprotna od Marasovog pa čak i od, kako su se korisnici sami identificirali, navodnih članova SDP-a.





Znam da je to nemoguće, ali kada bi SDP Hrvatske vratio u članstvo Slavka Linića, koji je radio protiv svih esdepeovaca...

Posted by Gordan Maras on Wednesday, January 13, 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:14