SADA SVE RADI

GRAD ZAGREB O BESPLATNIM LINIJAMA ZA POTRES KOJE NIJE BILO MOGUĆE DOBITI 'Građanima se ispričavamo, poteškoće su otklonjene, uveli smo još jedan broj'

Ulica Ignjata Đorđića
 Marko Todorov / CROPIX

Nakon što je snažan potres, magnitude 5.5, u nedjelju ujutro zatresao Zagreb i uzorkovao veliku materijalnu štetu, Grad Zagreb je uspostavio besplatnu telefonsku liniju za sve građane koji žele prijaviti štetu nastalu zbog potresa.

Ti brojevi besplatnih linija za komunikaciju o posljedicama potresa su 0800 8802 i 0800 8805.

No, netom nakon što su brojevi priopćeni javnosti linije su postale prezagušene te mnogi građani nisu uspjeli doći do operatera kako bi prijavili štetu uzrokovanu potresom.

Tim povodom oglasili su se iz Grada Zagreba te kažu da su početne poteškoće otklonjene, ali ne isključuju mogućnosti novog preopterećenja linija.

- Građanima se ispričavamo zbog početno otežanog pristupa operaterima i molimo ih za razumijevanje. Sada su tehničke poteškoće otklonjene, a u slučaju iznimnog opterećenja linija sustav će zabilježiti broj i slijedit će povratni poziv.

Činimo sve što je u našoj moći, kako bismo osigurali punu dostupnost. Do sada je zaprimljeno 9.127 poziva - poručili su iz grada Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:33