VRIJEME VISOKIH TEMPERATURA

HGSS 'Tu smo da vam besplatno pomognemo i izvučemo iz najtežih mogućih situacija. Jedino što od vas očekujemo...'

 
Ilustracija
 Jakov Prkic / HANZA MEDIA

24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini - to je radno vrijeme pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja, čiji nesebični podvizi svakoga ljeta upozoravaju da moramo pripaziti dok planiramo svoje izlete u prirodi.

U novoj objavi na službenoj Facebook stranici HGSS Stanica Gospić danas smo dobili još jedan podsjetnik, uz prigodnu ilustraciju koja govori kako je Hrvatska prekrasna zemlja, puna divnih planina i očaravajućih šuma, no taj dojam se može pokvariti ukoliko završite u nosiljci pripadnika HGSS-a.

Volonteri HGSS-a podsjećaju kako su tu da vam besplatno pomognu i izvuku vas iz najtežih mogućih situacija. Jedino što od vas očekuju jest da im dodatno ne otežavate posao vlastitim neodgovornim ponašanjem.

"Visoke temperature, ljeto, veliki broj turista, veliki broj akcija HGSS-a...poštujte prirodu, ne krećite se bez dovoljne količine vode i primjerene odjeće i obuće...čuvajte sebe i druge a mi ćemo se sami za sebe pobrinuti! Ukoliko nas trebate a bolje ne - zovite #112", stoji u Facebook objavi gospićkog HGSS-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:11