SVI GA TRAŽE

HRT-ovoj NOVINARKI I SESTRI NAŠE POZNATE GLUMICE UKRALI PSA Muškarac ga je strpao u auto i pobjegao, njezina kći (8) neutješna je: 'Vratite nam Rija!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.02.2019. u 09:48

Damjan Tadic / CROPIX, FACEBOOK

Maja Fišter i psić Rio

 

Maja Fišter, HRT-ova novinarka, koju većina gledatelja pamti kao voditeljicu popularnih emisija "Dobro jutro, Hrvatska" i "Boje turizma", od subote (9. veljače) bezuspješno traga za ukradenim ljubimcem, miljenikom cijele obitelji.

Psića Rija nepoznati muškarac ukrao je ispred Majine kuće, a slučaj je odmah prijavljen i zagrebačkoj policiji te SUZI - Savezu udruga za zaštitu životinja Grada Zagreba.

- Magda ima osam godina, a njezin pas yorkie Rio godinu i pol. Rija je netko u subotu oko 18 sati ispred naše kuće u Remetama stavio u auto i otišao u nepoznatom smjeru. Susjed je vidio auto (bijeli Opel Combo), ali ne i registraciju.

Molimo sve koji su nešto vidjeli, nešto znaju, uočili su slučajno u svome kvartu novog jorkširskog terijera da nam jave! Hvala svima! - objavila je na društvenim mrežama Maja, inače sestra naše poznate glumice Dore Fišter.

FACEBOOK

jorkširski terijer Rio

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo