AKCIJA JOŠ TRAJE, DONIRAJTE

I DINAMOVCI POMAŽU MALOJ MILI Svaki igrač je uplatio iznos za liječenje male djevojčice iz Rijeke, a poslali su joj i poruku podrške!

 Facebook: GNK Dinamo

U akciju pomaganja dvogodišnjoj djevojčici Mili Rončević, koja boluje od leukemije, su se pridružili i igrači GNK Dinama, piše RTL.

Roditeljima teško bolesne Mile dana je nova nada da će svojoj kćeri eksperimentalnim liječenjem spasiti život. Njihov vapaj pokrenuo je cijelu Hrvatsku te su se u humanitarnu akciju uključili nebrojeni građani, poduzetnici, sportaši, osobe iz javnog života, ali i hrvatska predsjednica.

U akciju pomaganja Mili tako su se pridružili i igrači GNK Dinama, koji su u subotu pobijedili Inter 1-0 golom Nikole More. Odmah nakon pobjede nad Zaprešićanima, igrači modrog kluba objavili su zajedničku fotografiju iz svlačionice, a igrači su držali natpis 'Svi za Milu', uz fotografiju klupskog grba.

Svaki igrač pojedinačno je uplatio zasad nepoznati iznos za liječenje dvogodišnje djevojčice.

Apel za pomoć bolesnoj Mili

Pomoći možete donacijama na račun HR36 4133 0063 1100 0264 4 na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno - ‘darovanje za zdravstvene potrebe - liječenje Mile Rončević’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:47