BURNO NA PRISAVLJU

I ON SE POSVAĐAO S NOVOKMETOM: HTV-ovac Robert Zuber podnio ostavku!

 CROPIX

ZAGREB - Zbog načina na koji je Domagoj Novokmet, v. d. urednik Informativnog programa na HTV-u, smijenio Branka Nađvinskog i Gorana Brozovića iz središnjeg Dnevnika Robert Zuber podnio je ostavku na svoju funkciju urednika redakcije Dnevnog programa.

- Istina je da više nisam urednik Dnevnog programa, te da ću se sada u potpunosti posvetiti radu na emisiji 'Paravan' - kaže Zuber.

SINDIKAT HRT-A BIJESAN 'Radman je prekršio svoje obećanje: Radili su pravilnik bez dogovora s nama!'

Kako neslužbeno doznajemo, njegovoj ostavci prethodio je oštri duel s Novokmetom, kojem je Zuber na kolegiju javno zamijerio to što su Nađvinski i Brozović za svoju smjenu doznali iz medija.

Zuber je, priča se, svoju ostavku Novokmetu ponudio odmah nakon što je to učinila i Sanja Mikleušević-Pavić, ali ona tada nije prihvaćena.

Međutim, kako je vrijeme prolazilo, a nizale su se brojne programske odluke donešene mimo Zuberovog znanja, on je na ostavci ovog puta inzistirao.

- Prihvatio sam Zuberovu ostavku, pa se on vraća na svoje staro radno mjesto. Što se funkcije urednika Dnevnog programa tiče, mislim da nikog nije potrebno imenovati na to mjesto, pa nikog neću ni predložiti - kaže Novokmet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:30