PUNJENJE BATERIJA

I ONI IDU NA LJETOVANJE Poznati dužnosnik upravo se vjenčao i odlazi na medeni mjesec, a utjecajna slavonska političarka sprema se za Zrće!

 
Dragan Vulin sa suprugom
 Facebook

Kako bi se odmorili tijekom ljeta i napunili baterije za nove poslove i projekte, čelnici Osijeka i Osječko-baranjske županije već neko vrijeme razmišljaju gdje će provesti godišnji odmor, piše Glas Slavonije. I dok neki ne mijenjaju navike, pa se svake godine odmaraju na istome mjestu, drugi su se odlučili za "premijerni" odlazak na neko od jadranskih odredišta.

Prvi od onih koji ne mijenjaju svoju morsku destinaciju je osječki gradonačelnik Ivan Vrkić koji je već nakratko otišao na Vir, ali pravi odmor ondje čeka ga u drugoj polovini kolovoza.

- Klima na Viru jako mi se sviđa. Otok je uz Velebit, tako da je relativno svježe, odnosno može se dobro spavati. Osim toga, kad sam na Viru, osjećam se kao u Osijeku, jer ondje se odmara puno naših ljudi. Doslovce su mi tamo i emocije iste, samo što sam u drugom gradu, ali sam sretan jer sam uz moje Osječane - poručio je Glasu Slavonije Vrkić, koji ne zaboravlja ni svoju drugu ljetnu ljubav - vikendicu u Aljmašu, kamo odlazi tijekom godine, no nastojat će "ukrasti" i nekoliko ljetnih dana za odmor u ravnici.

Njegova radna kolegica, dogradonačelnica Osijeka Žana Gamoš nakon puno godina promijenit će destinaciju - umjesto na Rabu, gdje je godinama ljetovala uputit će se, kaže, na otok Pag. Razlog je veselo druženje s obitelji, kumovima i društvom, što je ove godine presudilo u izboru. Štoviše, jedan dan uputit će se i na Zrće, na Fresh Island Festival, kako bi sa suprugom, kaže u šali, vidjela kako se mladi danas zabavljaju.

Osijek, 270218. 
U svecanoj vijecnici Zupanijske skupstine Osjecko-baranjske zupanije odrzano je predstavljanje klastera zdravstvenog turizma Pannonian health. 
Na fotografiji:  Zana Gamos, dogradonacelnica Osijeka na predstavljanju klastera.
Foto: Vlado Kos / CROPIX
Vlado Kos / CROPIX
Žana Gamoš

- Vjerujem da će biti dobar provod, to više što tamo još nismo ljetovali. Kako drukčije i može biti s odličnim društvom - zaključila je Gamoš.

Na zasluženi će odmor i predsjednik Županijske skupštine Dragan Vulin koji je, podsjetimo, nedavno uplovio u bračne vode pa će mu ovogodišnji godišnji odmor ujedno biti i - medeni mjesec! Kao i prošle godine, Vulin će tijekom ljeta boraviti u Osijeku, a na Jadran, točnije u Vrbosku na Hvaru, uputit će se sa svojom suprugom tek u postsezoni.

- U to vrijeme kad planiramo ići nisu velike vrućine i svakako je manja gužva. Da, može se to nazvati medenim mjesecom jer smo se nedavno vjenčali. Bit će to ugodan odmor izvan sezone, da napunimo baterije za sve što nas čeka – potvrdio je Glasu Slavonije Vulin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 01:43