MOTIVI SE JOŠ NAGAĐAJU

INTENZIVNO SE TRAGA ZA UBOJICOM S MAGISTRALE Pronađen još jedan sumnjivi motocikl nakon što je počinitelj u žrtvu ispalio četiri metka

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.11.2019. u 08:22

Omis, 091119.
Motociklist ustrijelio 38-godisnjaka u glavu dok je s djevojkom jeo hranu iz fast fooda. Ubojstvo se dogodilo nesto prije 14 sati na jadranskoj magistrali.
Foto: Nikola Vilic / CROPIX
Nikola Vilic / CROPIX

 

Nakon subotnjeg šokantnog ubojstva 38-godišnjeg K. F. na skretanju za Brzet, osim odbačenog motocikla u Šestanovcu, drugi sumnjivi motocikl pronađen je u Omišu, a policija provjerava oba vozila te još uvijek traga za ubojicom, javlja Dalmatinski portal.

Vlasnik motocikla pronađenog u Šestanovcu je 28-godišnji N. P., dobro poznat policiji, osoba koja je već imala problema sa zakonom - kako zbog dilanja, tako i zbog konzumiranja droge, a zbog razbojništva počinjenog u lipnju 2011. godine u Strožancu odslužio je i zatvorsku kaznu.

Tko je vlasnik motocikla pronađenog u Omišu još nije poznato.

Kako piše Dalmatinski portal, ubojica 38-godišnjeg K. F. ništa nije htio prepustiti slučaju - naime, u žrtvu je, dok je on u parkiranom automobilu sa svojom djevojkom jeo hranu netom kupljenu u obližnjem fast foodu, ispalio četiri metka, prenosi Slobodna Dalmacija.

O tome svjedoči broj čahura pronađenih na mjestu zločina na Jadranskoj magistrali, na samom izlazu iz Omiša.

Motivi likvidacije 38-godišnjaka, kojemu je prije nekoliko godina izgorio plažni objekt u Pisku, još se nagađaju, a policija istražuje njegovo kretanje tijekom dana i s kim je sve razgovarao.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo