14 DANA IZOLACIJE

ISPOVIJESTI PUTNIKA KOJI SU ZAVRŠILI U SPLITSKOJ KARANTENI 'Gledamo dokumentarce, vježbamo, sviramo gitaru, ali užasno nam fali - kava'

 Bozidar Vukicevic / CROPIX

Britanski turisti David i Becky, koji su jučer trajektom Marco Polo iz Ancone stigli u Split, za N1 su ispričali kako je provoditi vrijeme u karanteni s obzirom na to da je dio putnika smješten u splitskom hotelu, gdje će boraviti 14 dana. Iz predostrožnosti, razgovarali su putem mobitela.

Kazali su da su dobro, a jedino što im smeta je nedostatak svjetla i sunca u sobi. Osim toga, fali im i kava.

"Ne žalimo se. No svakako nam treba kava, jer imamo gadnu glavobolju", rekli su. Kazali su da su se ukrcali u zadnji trajekt koji je napuštao Italiju.

"Već smo se bili samoizolirali, jer smo situaciju shvatili vrlo ozbiljno. Tamo smo bili odsjeli u kamper, pa smo sami sebi mjerili temperaturu i nismo kontaktirali ni s kim. Nadali smo se da bi mogli napustiti Italiju i doći u Hrvatsku, uživati u odmoru", ispričali su David i Becky.

Dodaju kako se Hrvati ponašaju prijateljski. "Ovo bi se moglo pretvoriti u lijepih 14 dana za nas", kažu. Rodbini i prijateljima javili su gdje se nalaze

"Gledamo dokumentarce, imamo gitaru... Jutros smo vježbali u sobi, zgibovi i slično", ispričali su za N1 komentirajući kako provode vrijeme u karanteni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:56