POZIV ŠKOLAMA!

JUTARNJI LIST BIRA ŠKOLSKI LIST GODINE! Pozivamo ravnatelje osnovnih i srednjih škola da prijave svoje školske listove na ovaj jedinstveni natječaj

    AUTOR:
    • Jutarnji list

  • OBJAVLJENO:
  • 08.05.2017. u 16:04

Makarska, 170315.
Reportaza iz makarske gimnazije Fra Andrije Kacica Miosica u kojoj je lose stanje skolske zgrade ponukalo ucenike da upute otvoreno pismo ministru obrazovanja Mornaru. Na fotografiji : Ucenici u jednom od razreda makarske srednje skole.
Foto: Ivo Ravlic / CROPIX
Ivo Ravlic / HANZA MEDIA

Ilustracija

Pozivamo ravnatelje osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj da prijave svoje školske listove na jedinstveni natječaj Jutarnjeg lista kojim promoviramo kreativnost, originalnost, marljivost, poduzetnost i medijske vještine hrvatskih učenika i njihovih profesora!

U konkurenciju ulaze samo osnovnoškolski i srednjoškolski listovi koji su izišli u školskoj godini 2016./2017. Školske listove mogu prijaviti samo ravnatelji.

Posebni ocjenjivački sud Jutarnjeg lista proglasit će - na temelju prijavljenih izdanja - najbolje u 4 kategorije:

1. Školski list godine (srednja škola)

2. Školski list godine (osnovna škola)

3. Novinski tekst godine (srednja škola)

4. Novinski tekst godine (osnovna škola).

U prijavi za natječaj treba priložiti izdanje školskog lista (1 primjerak) te navesti ime škole, ime i prezime ravnatelja, ime i prezime voditelja/voditeljice novinarske skupine te ime i prezime glavnog urednika. Također treba navesti naslov jednog teksta iz prijavljenog lista koji će konkurirati za nagradu Najbolji školski novinski tekst.

Prijave i listove treba poslati na adresu: Jutarnji list (za školski list godine), Koranska 2, 10000 Zagreb, najkasnije do 22. svibnja 2017. godine. Imena pobjednika bit će objavljena u Jutarnjem listu 10. lipnja 2017.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo