YOU GOT THE LOVE

KADROVI KOJE SDP-ovci NIKADA NEĆE ZABORAVITI Milanovića samo što nisu nosili na rukama, Beru nisu htjeli pustiti da ode, pažnju plijenila i Sanja...

 
 CROPIX

Novoizabrani hrvatski predsjednik Zoran Milanović na pozornicu Tvornice kulture popeo se u pratnji supruge Sanje uz taktove pjesme "Treblebass" hrvatskog benda Svadbas, isto kao i nakon prvog kruga izbora.

Zavladala je potpuna euforija i veselje kada je budući stanovnik Pantovčaka pozdravio okupljene u dupkom punoj Tvornici. Uz njega je bila njegova najveća podrška, supruga Sanja Musić Milanović, a buduća prva dama i novoizabrani predsjednik pobjedu su odnijeli i za modnu usklađenost. Njezina crvena suknja bile je iste nijanse kao i Milanovićeva kravata.

FOTOGALERIJA: Milanovićev govor i slavlje u Tvornici

Nakon govora bivši premijer i budući predsjednik prošetao je Tvornicom kako bi primio čestitke. Grlio se s mnogim istaknutim SDP-ovcima i drugim političarima koji su mu dali podršku u kampanji. Posebno je srdačan bio zagrljaj sa Radimirom Čačićem, šefom Reformista i bivšim ministrom u Milanovićevoj vladi.

Drugi junak dana bio je Davor Bernardić koji je usput i slavio rođendan. Predsjednik SDp-a bio je izvan sebe, a ljudi ga nisu htjeli pustiti da ode iz Tvornice.

Glazbena podloga savršeno je odgovarala atmosferi u Tvornici. Nakon Milanovićeva govora puštena je pjesma "You Got the Love" engleske grupe Florence and the Machine, umjesto Talking Headsa i njihove pjesme "This Must Be the Place" koja je svirala prije dva tjedna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:26